Άλατλι, Λάλε – Πόσα αμαρτήματα χωράνε σε μια μασχάλη

Το ηλιοβασίλεμα κόμπος στο λαιμό
Τα σύννεφα χειροπέδες της καρδιάς
Η Gioconda μού χαμογελάει ενοχικά
Η κλαίουσα ιτιά χτενίζει τα μαλλιά της
Το μαντηλάκι μοναδική παρέα πια με πικρές καραμέλες στις τσέπες
Πετάει στον ουρανό ένας ιμάμης με τύψεις
Ακούω τον γλάρο να φωνάζει το όνομά σου: «Παντοκράτορα!»

 

Θεέ μου μεγαλοδύναμε,

Ξέρω, έρχεται το τέλος μου αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ με νύχια και με δόντια για να καθυστερήσω. Με τη βοήθειά σου, βέβαια! Πρώτα ο Θεός!

Είναι αδύνατον! Δεν μπορώ να χάσω όλα αυτά που κέρδισα μια ζωή. Βήμα βήμα έκτισα το παλάτι μου από μια μπάλα ποδοσφαίρου. Και γι’ αυτό τουρλώνω πέντε φορές την ημέρα τον κώλο μου προς τη βασιλεία των ουρανών και σε δοξάζω.

Τα πρωινά τρώω αρκετά για να παίρνω δύναμη. Ακόμα και στις νηστείες! Μια συνέντευξη τύπου στην Χρυσή Αίθουσα και αμέσως μετά στην Ανατολική Αίθουσα, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, φρούτα, φιστίκια, μπακλαβάδες, καζαντιμπί, ρεβανί, εκμέκ κανταΐφ… Τα σερμπέτια στάζουν από τα μουστάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου!

Εσύ ξέρεις καλά Θεέ μου, δεν μπορώ να νηστεύω όταν κάνω τόσα δημόσια έργα μόνος μου! Δίνω ζωή σε όλους.

Έχω λίγο άγχος Θεέ μου, για τον αυριανό διαγωνισμό, για το καινούργιο εργοστάσιο όπλων. Ευτυχώς δέχτηκα από τους Γερμανούς τις Μερσεντές για το κάθε εγγόνι μου και τη συλλογή μαντηλών Versace για τις κόρες μου. Αυτά είναι, μεταξύ μας Θεέ μου, όπως και η πίστη!

Δεν είναι απλό πράγμα να τρέχεις από μέρος σε μέρος, από δείπνο σε δείπνο, με πέντε κινητά στο χέρι, να αλλάζεις συνέχεια ρούχα, παπούτσια, πρόσωπα, αεροπλάνα. Με καταλαβαίνεις, ναι;

Να είναι καλά η Αϊσέ που περιμένει στο κόκκινο δωμάτιο, η Φατμά στο μοβ και η Τζεμιλέ επίσημα στο ασημένιο!

Θεέ μου παντοδύναμε, τώρα βλέπω το Facebook, το Twitter και τις εφημερίδες ταυτόχρονα. Όλοι γράφουν για μένα! Το Youtube το απαγόρεψα γιατί είχαν ανεβάσει κάποια βίντεο εις βάρος μου. Το Wikipedia είναι μπλοκαρισμένο γιατί περιέχει πληροφορίες επικίνδυνες για τη δημόσια τάξη.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με κουράζουν, πόσο με εκνευρίζουν όλα κι όλοι! Θέλω να σκοτώσω όσους δεν συμφωνούν μαζί μου!

Τίποτα δεν είναι αμαρτία για τον ιερό πόλεμο! Έτσι δεν είναι Θεέ μου;

Να, εδώ βάζω την υπογραφή και την σφραγίδα μου στο τελευταίο προεδρικό διάταγμα για να επανέλθει η θανατική ποινή. Τότε θα καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι ο αρχηγός της Δημοκρατίας του Ανανά!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir